Principal   /   Despre

Despre BunConstruct

Aflați totul despre proiectul nostru. Care este misiunea noastră și cine face parte din echipa noastră

BunConstruct

Proiectul nostru a fost lansat în 2018 și a fost creat pentru a aduce pe piața Republicii Moldova produse de calitate și utile pentru fiecare casă/gospodărie. Activitatea noastră de bază este importul și distribuția produselor în cele mai mari și importante puncte de vânzare de pe tot teritoriul țării.

Am ales să conlucrăm cu companii de încredere, atât pentru calitatea înaltă a produselor, cât și pentru garanția oferită.

- RUBINETA este cel mai mare producător de baterii și accesorii din țările Baltice. Pe piață din 1999, este cunoscut nu numai în Lituania, ci și în multe țări europene și CSI.

- BASWOOL este brandul fabricii de materiale termo-izolante „Agidel” care produce o izolație ecologică din vată minerală pe bază de rocă bazaltică.

- JOIN LEADER - adezivi, spumă și silicon pentru montare.

Misiunea noastră

Este să intrăm în fiecare casă, fie pe interior, cu produsele noastre pentru baie și bucătărie, fie pe exterior, izolând și protejând de frig pe timp de iarna și cald pe timp de veră.

Am început în 2018

Suntem o companie nouă pe piața Republicii Moldova, dar cu o experiență managerială de peste 15 ani. Avem o echipă tânără, cu idei inovative și gândire flexibilă, ceea ce permite adaptarea companiei la noutățile și schimbările comerțului de piață.

Peste 180 produse

Alegem cu mare atenție producătorii mărfii pe care o importăm, având ca prioritate tehnologia de producere și echipa de profesioniști, astfel încât produsul final să fie unul de calitate, variat și la dispoziția clienților în orice moment.

Peste 100 clienți

Partenerii noștri sunt cele mai mari companii de construcții și magazine de materiale de construcții din Republica Moldova.