Principal   /   Blog

BunConstruct - noua calitate garantă

Cine suntem și cu ce ne ocupăm

Proiectul nostru a fost lansat în 2018 și a fost creat pentru a aduce pe piața Republicii Moldova produse de calitate și utile pentru fiecare casă/gospodărie. Activitatea noastră de bază este importul și distribuția produselor în cele mai mari și importante puncte de vânzare de pe tot teritoriul țării.

Am ales să conlucrăm cu companii de încredere, atât pentru calitatea înaltă a produselor, cât și pentru garanția oferită.

RUBINETA este cel mai mare producător de baterii și accesorii din țările Baltice. Pe piață din 1999, este cunoscut nu numai în Lituania, ci și în multe țări europene și CSI.


BASWOOL este brandul fabricii de materiale termo-izolante „Agidel” care produce o izolație ecologică din vată minerală pe bază de rocă bazaltică.

JOIN LEADER este brandul fabricii de adezivi Join Leader Adhesive Co., Ltd care produce adezivi, silicon și spumă pentru montare.

Suntem o companie nouă pe piața Republicii Moldova, dar cu o experiență managerială de peste 15 ani. Avem o echipă tânără, cu idei inovative și gândire flexibilă, ceea ce permite adaptarea companiei la noutățile și schimbările comerțului de piață.

Vă oferim peste 180 de produse. Alegem cu mare atenție producătorii mărfii pe care o importăm, având ca prioritate tehnologia de producere și echipa de profesioniști, astfel încât produsul final să fie unul de calitate, variat și la dispoziția clienților în orice moment.

Deținem un portofoliu de peste 100 clienți. Partenerii noștri sunt cele mai mari companii de construcții și magazine de materiale de construcții din Republica Moldova.